top of page

Νέο τμήμα Μουσικής Προπαιδείας - Πιάνο

Από τον Φεβρουάριο στο Εθνικό Ωδείο Χολαργού

ταξιδεύουμε με τους μικρούς μας φίλους

στον Κόσμο της Μουσικής

με οδηγό το ΠΙΑΝΟ!!!

Κάθε Πέμπτη

ώρα 18:00 - 18:30*

(η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί μετά από την 1η συνάντηση)

για παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών

υπεύθυνη καθηγήτρια Ελένη Μητρούσια

Open day : Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ώρα: 18:00

Δηλώσεις συμμετοχής έως & Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

τηλ. 210 65 41 140 Γραμματεία Εθνικού ωδείου Χολαργού

Δευτέρα - Παρασκευή 15:00 - 21:00 & Σάββατο 10:00 - 14:00

Ελένη Μητρούσια :

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1997. Υπήρξε μέλος της παιδικής χορωδίας ‘’Rosarte’’ (2004-2015) με μαέστρο τη Ρόζυ Μαστροσάββα. Ως μέλος της συμμετείχε στις όπερες Tannhäuser, Carmen και Tosca. Παρακολούθησε μαθήματα πιάνου στο Πειραματικό Μουσικό Σχολείο Παλλήνης με τη Λιάνα Χαραλαμπίδου, πλάι στην οποία έλαβε τον Ιούνιο του 2016 Δίπλωμα Πιάνου (άριστα και Α' βραβείο) στο Διεθνές Ωδείο Αθήνας. Παράλληλα μαθήτευσε στην τάξη του Δημήτρη Λιωνή (Πτυχίο Αρμονίας με άριστα, Ιανουάριος 2014).

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ακαδημίας Λιστ της Βουδαπέστης με καθηγητές τους Νémethy Attila, Imre Hargitai στο πιάνο και Gábor Csalog στη μουσική δωματίου. Για τις σπουδές της αυτές έλαβε ολική υποτροφία από το ουγγρικό κράτος. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Ουγγαρία υπήρξε μέλος της χορωδίας New Ferenc Liszt Chamber Choir (Új Liszt Ferenc Kamarakórus).

Τον Ιούνιο του 2019 της προσφέρθηκε κατόπιν ακροάσεως ολική υποτροφία από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το America-Israel Cultural Foundation για μεταπτυχιακό πρόγραμμα πιάνου στο Buchmann-Mehta School of Music (Τελ Αβίβ). Έχει λάβει αριθμό διακρίσεων και υποτροφιών και έχει παρακολουθήσει μαθήματα/σεμινάρια πιάνου με τους Dmitri Bashkirov, Eldar Nebolsin, Markus Groh, Ντόρα Μπακοπούλου, Αλεξία Μουζά, καθώς και κλασικού τραγουδιού με τη σοπράνο Marina Krilovici.

Recent Posts
Archive
bottom of page